Langattomat kamerat trukkeihin, työkoneisiin ja ajoneuvoihin

langattomat työkonekamerat myy Visi Oy

Työkonekamera tarjoaa sinulle mahdollisuuden turvallisempaan (näet mitä edessä on) työhön sekä parempaan tehokkuuteen (näet, missä nostettava kohde on/missä sapelit ovat). Kameralla varustetussa työkoneessa työskentely on siis entistä turvallisempaa ja varmempaa. Älä enää arvaile, vaan näe ja tiedä mitä olet siirtämässä.

Meiltä saat trukkeihin, kaivureihin yms. työkoneisiin kestävät langattomat kameraratkaisut, jotka tarjoavat hyvän kuvan lisäksi pitkän akunkeston, helpon latauksen kestävyyden myös erittäin vaikeissa olosuhteissa.

Järjestelmä muodostuu:

  • Hyttiin asennettavasta HD-tason näytöstä, joka saa virtansa työkoneen sähköjärjestelmästä
  • 1 - 2 langattomasta, ruggeroidusta ruostumattomaan teräkseen koteloidusta IP-kamerasta
  • 4000 mAh Litium-ioni akusta, työkoneeseen kiinnitettävästä akkukotelosta, laturista ja mahdollisesta vara-akusta
  • Taajuusalue 2,4 GHz
Trukkikameran toimintaperiaate
Kuvan trukkikamera on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita

Kameran käyttö ja ominaisuudet

Langaton kamerajärjestelmä on suunniteltu nimenomaan trukki- ja työkonekäyttöä varten. Trukeissa ja monissa työkoneissa kaapelointi on mahdotonta tai vaikeaa ja sen vuoksi tarvitaan akkuvirralla toimivaa langatonta kameratoteutusta.

Kamera on suunniteltu niin, että se kestää äärimmäisen kovia olosuhteita. Yleensä se sijoitetaan trukissa paikkaan, josta voidaan nähdä suoraan eteenpäin ja kuitenkin niin, että sapelien vaihto ei aiheuta kameran siirtämistä/irroittamista. Kameran läheisyyteen sijoitetaan magneeteilla varustettu akkuyksikkö. Akkuyksikölle on saatavissa myös suojakotelo, joka mahdollistaa akun vaihdon ja samalla suojaa akkua.

Järjestelmän ytimenä toimii näyttö, joka mahdollistaa kahden kameran yhtäaikaisen käytön. Näytön tarvitsema virransyöttö otetaan työkoneen sähköjärjestelmästä. Näytön kuvaruutu on mattapintainen ja tarjoaa erinomaisen kuvalaadun myös auringonpaisteella.

Hinta 1150,00 € (alv 0%)

Hinta sisältää yhden kameran, näytön ja magneettikiinnitteisen perusakun. Akun kotelo, asennustyö ja mahdollinen lisäkamera hinnoitellaan erikseen (tarjouksen mukaan). Myös isommista määristä tuotetaan asiakaskohtainen räätälöity tarjous.