Nopeasti käyttöönotettava kamerajärjestelmä vianhakuun tai tilapäiseen valvontaan

Visiltä nyt helposti ja nopeasti käyttökuntoon laitettava videovalvontajärjestelmä prosessien vianhakuun, tilapäiseen valvontaan tai vaikka erilaisiin käyttöönottotarpeisiin.

Toimitus sisältää (räätälöitävissä)

  • Laitteisto pakattu kompaktiin salkkuun
  • Liittimet kameroille ja virransyötölle salkun sivuseinässä
  • Toimituksessa 19" rack tallennin PoE-kytkimellä (8 porttia) ja 4TB:n kovalevyllä, monitori, langaton näppis + hiiri, IP-kamerat magneettikiinnityksellä, muistitikku, 50 metrin kaapelikelat kameroille, 19" rack monipistorasia, ohjeet
  • Pääsalkku, kamerasalkku ja kaapelikelat
  • Kameroita tarpeen mukaan 2-6 kpl.
  • Paino kokonaisuudessaan n. 30 kg
  • Mukana kokoonpano- ja käyttöohjeet

Kompakti salkku

Järjestelmän keskuslaitteet on pakattu 19" räkkikiskoilla varustettuun salkkuun. Salkku voidaan asettaa sellaisenaan paikalle, josta kamerakuvia tarkkaillaan.

Tiiviit liitännät

Salkun sivussa on tiiviit teollisuustason liittimet kameroille, virransyötölle ja tallennuksen trikkeröintinapille.

Tallentimessa PoE-virransyöttö

Salkun toisessa päässä on tallennin, jossa virransyöttö max. 8 kameralle. Tallennin on varustettu 4TB kovalevyllä. Lisäksi halutun tallenteen voi siirtää muistitikulle.

Salkku myös kameroille

Järjestelmän kamerat on varustettu voimakkain magneetein, jotta kiinnitys olisi helppoa ja nopeaa. Kameroita varten oma pehmustettu salkku, jossa kaapeli virransyötölle ja triggerilaukaisun painike johtoineen.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa

Järjestelmä on suunniteltu erityisesti ajoittaisiin vianhakutarpeisiin. Sen tallennus toimii niin, että voit seurata kuvatallenteesta, mikä seikka johti häiriöön. Enää sinun ei tarvitse arvailla ja olettaa. Saat varmaa visuaalista tietoa järjestelmän avulla.

Kokoonpanoa voidaan hieman räätälöitä esim. kameramäärän suhteen. Klikkaa alla olevaa painiketta ja pyydä yhteydenottoamme.