Visi Oy päivittää Stora Enso Inkeroisten kartonkitehtaan jälkikäsittelyn analogisen kamerajärjestelmän IP-kamerajärjestelmäksi

16.03.2018

seik_jaka.jpg

Solmimme maaliskuussa 2018 Stora Enson Inkeroisten kartonkitehtaan kanssa toimitussopimuksen, jonka tarkoituksena on päivittää tehtaan jälkikäsittelyn vanha analoginen prosessivalvonnan videovalvontajärjestelmä digitaaliseksi järjestelmäksi. Kamerapäivitys liittyy meneillä olevaan arkittamoprojektiin, joka kattaa myös asennettavan uuden arkkileikkurin, vihivaunujärjestelmän sekä rullan- ja hylsynkäsittelyjärjestelmät. 

Projekti toteutetaan siten, että osa järjestelmän laitteista jää vielä analogisiksi mutta ne voidaan jatkossa helposti muuntaa/yhdistää rakennettavaan IP-kamerajärjestelmään. Projektin yhteydessä uusitaan vaiheittain myös vanha analogiselle järjestelmälle rakennettu tiedonsiirtoverkko. Samalla huolletaan vanhan analogisen järjestelmän jäljelle jäävät laitteet. 

Tässä vaiheessa uusitaan 57 kameraa, keskuslaitteet sekä toimitetaan uuteen yhteisvalvomoon kamerajärjestelmän työasemat ja näytöt. Lisäksi Visi Oy rakentaa kuituyhteyden vanhan ja uuden kamerakeskuksen välille. 

Uusi järjestelmä mahdollistaa yhteisvalvomossa minkä hyvänsä järjestelmässä olevan kamerakuvan katselun miltä hyvänsä työpisteeltä. Lisäksi kuvat voidaan asettaa monitoreille haluttuun kokoon. Järjestelmän osana on myös 5 kpl kuvatahdiltaan 60 fps pystyviä kameroita, jolloin niin haluttaessa, hidastuskuvista saadaan parempaa ja tarkempaa tietoa kuin ennen. 

Järjestelmän toteutus alkaa maaliskuussa ja ennakoitu valmistuminen on kesä - heinäkuun vaihteessa. Viimeisenä vaiheena on, uuden arkkileikkurin tultua asennetuksi, kameroiden lisääminen ko. leikkurille ja lisääminen järjestelmään. Järjestelmän toimituksen yhteydessä on myös neuvoteltu rakennettavan järjestelmän ylläpidosta siten, että ennakoivat kunnossapitotyöt olisivat SAP-järjestelmässä.

23.04.2019Visin kevätmessut - Kilpailujen tulokset ja arvonta
23.04.2019Imatran toimipaikkamme muutti uuteen osoitteeseen
25.03.2019Visi Oy:n henkilökunta EA-koulutuksessa
07.01.2019Nimitysuutinen - Leo Kautto vahvistaa Imatran toimipisteemme asennustiimiä
03.01.2019PROJEKTIIN LIITTYVÄÄ TURVALLISUUSKOULUTUSTA VISI OY:N HENKILÖSTÖLLE
03.01.2019KAMERAJÄRJESTELMÄTOIMITUS METSÄ WOODIN PUNKAHARJUN KERTO- JA VANERITEHTAALLE
02.01.2019Visin palveluksessa olevien henkilöiden määrä nyt 23
21.12.2018Vesa Kivelä aloitti 19.12. Jämsän toimipaikassamme
26.11.2018Nimitysuutinen - Toni Repo aloitti Jämsän toimipaikassamme
16.11.2018Visi Oy:lle myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa

Siirry arkistoon »