OCTOBERFESTIMME HOUKUTTELI LIKI 250 TEOLLISUUSASIAKASTA SYKSYISEEN KOTKAAN

09.10.2017

uutinen_octoberfest.jpg

Tiedon-, hyvän grilliruuan- ja juoman nälkä houkuttelivat runsaasti meidän, päämiestemme ja yhteistyökumppaniemme asiakkaita syksyisen kosteaan Kotkaan torstaina 5.10.2017. Järjestämillämme Octoberfest -henkisillä messuilla oli kaikkiaan 15 teollisuusalan näytteilleasettajaa esittelemässä videovalvonta-, automaatio- ja viestintätekniikan uusinta tekniikkaa ja sovelluksia. Messupäivän aikana noin 250 teollisuusasiakastamme vieraili tiloissamme.

Väkeä oli välillä aivan ruuhkaksi asti. Onneksi yli 600 neliön toimitilamme takasivat hyvät puitteet messujen läpiviemiseksi, eikä kenenkään tarvinnut kärsiä ahtaudesta tai seisoskelusta sateessa.

Ruokapuolen hoiti kunnialla grillimestarimme Teijo, Esa ja Miko, jotka saivat kuvainnollisesti hiki hatussa käännellä sekä tarjoilla pihvejä ja makkaroita.

Octoberfest ei olisi Octoberfest ilman olutta. Maittavaa Kaski -kylmäsavulageria tarjoili paikallinen panimo Takalato & Tompuri. ”Konsulenttina” toimineen panimomestarin mukaan Kaskea meni ihan kiitettävästi. ”No tokihan olut kuuluu Octoberfestiin siinä missä miesten Lederhosenit tai naisten miehustaa korostavat Dirndl-puvutkin (jännä sana tuo miehusta)”, tokaisi panimomestari jatkaen olutmaistiaisten tarjoilua.

Näytteilleasettajien tuntemuksia

Asiakkaiden viihtyvyyden lisäksi meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme ja päämiehemme saavat vastinetta messuiltamme. Kerromme kolme lyhyttä tarinaa näytteilleasettajien kokemuksista.

SMC Pneumatics Finland Oy:n osastolla teollisuuden komponentteja ja järjestelmiä esitelleet Tuomas Hakanen ja Juha Kemppi totesivat, että Visin messuilla panos-tuotos suhde on aina ollut hyvä. Niinpä he ovat näillä messuilla jo kymmenettä kertaa ja aikovat osallistua messuille jatkossakin. Messut ovat hyvä väylä esitellä uusimpia tuotteitamme ja kertoa niiden ominaisuuksista ja käytöstä.

Rastec Oy puolestaan myy teollisuuskalusteita ja tekninen myyjä Martti Launiainen oli tuonut esille Kastenin sähköisesti korkeussäädettävän työpöydän, jonka neljää muistipaikkaa voi käyttäjä hyödyntää optimoidessaan sopivia työskentelykorkeuksia erilaisille töille. Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät ovat ergonomisia ja säästävät työntekijän kehoa hankalilta asennoilta. Lisäksi pöydän hinnan ollessa verottomana alle 400 euroa, luulisi kiinnostuksen tuotteeseen olevan merkittävää. Launiainen totesi, että näille messuille hän on voinut kutsua myös omia asiakkaitaan, jotka samalla voivat tutustua myös muiden näytteilleasettajien tarjoomaan. Näin saavutetaan win-win tilanne, josta hyötyvät järjestäjä, messukävijät sekä kaikki näytteilleasettajat.

Yhteistyökumppanimme Santa Margarita Oy:n toimitusjohtaja Juhani Lehtola oli rakentanut näyttelyyn konenäköä esittelevän demolaitteiston. Hän esitteli sahateollisuutta palvelevaa konenäköratkaisua, jossa kameralle (anturi) on opetettu tunnistamaan kuljettimella olevasta laudan päädystä kolme parametria, jotka määrittävät, onko lauta kuljettimella oikein päin ennen höylään menoa.

Mikäli parametrit eivät täyty, antaa konenäkösovellus käskyn automaatiolle kääntää lauta ympäri ennen höyläystä. Sovelluksen tarkkuus on 98%. Tuon kahden prosentin virhemarginaali johtuu yleensä siitä, että yksi laudan parametreista on vajaakanttisuus. Jos laudan päästä on lohjennut pieni pala, ymmärtää järjestelmä laudan vajaakanttiseksi ja antaa käskyn laudan kääntämisestä.

Seuraavat messut keväällä 2018

Olemme perinteisesti järjestäneet teollisuusmessut kahdesti vuodessa. Octoberfest-messujen lisäksi pidämme toiset messut keväisin eli seuraavat messut järjestetään keväällä 2018.

Kiitämme sydämellisesti kaikkia messuvieraitamme, päämiehiämme ja näytteilleasettajia. Teimme yhdessä Octoberfest -messuista mukavan tapahtuman, jossa saimme viestittyä uutta tietoa, juteltua ja kerättyä palautetta sekä tietysti huolehtia siitä, ettei kenenkään tarvinnut lähteä messuilta tyhjin vatsoin 😊 

Kevääseen 2018.

Katso messujen kuvasatoa täältä.

07.01.2019Nimitysuutinen - Leo Kautto vahvistaa Imatran toimipisteemme asennustiimiä
03.01.2019PROJEKTIIN LIITTYVÄÄ TURVALLISUUSKOULUTUSTA VISI OY:N HENKILÖSTÖLLE
03.01.2019KAMERAJÄRJESTELMÄTOIMITUS METSÄ WOODIN PUNKAHARJUN KERTO- JA VANERITEHTAALLE
02.01.2019Visin palveluksessa olevien henkilöiden määrä nyt 23
21.12.2018Vesa Kivelä aloitti 19.12. Jämsän toimipaikassamme
26.11.2018Nimitysuutinen - Toni Repo aloitti Jämsän toimipaikassamme
16.11.2018Visi Oy:lle myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa
13.11.2018Niko Mäkiselle ja Jouni Putkoselle sähköasentajan ammattipätevyys
12.10.2018Visi Oy osallistui Prostek-tapahtumaan Kouvolassa
20.09.2018Syksyn Oktoberfest - teollisuuden minimessut Visissä 11.10 torstaina

Siirry arkistoon »