Peltor LiteCom ProII ja ProIII mallien takuukorjauskäytäntö

Käytänne vain huoltosopimusasiakkaille sekä niille asiakkaille, jotka ovat ostaneet laitteen meiltä.

  • Jos takuunalainen Peltor LiteCom Pro UHF-radiolla varustettu viestintäheadset menee sen takuuaikana (12kk, pl. akut, laturit) rikki, on toiminta seuraavankaltainen. Huomaa kuitenkin, että vääränlaisesta käytöstä, laitteen tippumisesta tms. johtuvat viat EIVÄT kuulu takuun piiriin.
  • Tee/täytä vikailmoitus, jossa yksilöit laitteessa olevan/esiintyvän vian.
  • Laita viallinen laite radiopuhelinlaitteiden huoltokaappiin viallisten laitteiden hyllylle tai postita se meille. Sinun ei tarvitse laittaa akkua laitteen mukana vaan voit ottaa sen irti.
  • Kun laite on noudettu huoltokaapista/saapunut meille, tarkastamme, onko laite takuunalainen. Kaikki toimittamamme laitteet on rekisteröity asiakaskohtaisesti ja kirjaamme toimitusten yhteydessä laitteen sarjanumeron ja toimituspäivän. Jos laite on toimitettu sinulle enintään vuosi sitten, on laite takuunalainen. Tarkastamme myös, ettei vika johdu vääräntyyppisestä käytöstä.
  • Jos laite täyttää takuuehdot, laitamme sen vikailmoituksineen Ruotsiin 3M tehtaalle, jossa laite takuukorjataan ja testataan. Elektroniikkavian osalta tehdas korvaa elektroniikkakortin, jolloin myös kortille ajettu taajuusohjelma poistuu. 3M ei ohjelmoi tuotetta vaan lähettää sen sellaisenaan meille. Takuukorjaukset kestävät yleensä 4-6 viikkoa ml. lähetyslogistiikka.
  • Kun laite on saapunut meille, vaihdamme siihen hygieniasuojat ja ohjelmoimme laitteen sekä toimitamme asiakkaalle. Tästä työstä VELOITAMME ASIAKASTA 50,00 tai 70,00 euroa + alv/laite. Sopimusasiakkaille veloitus on 50,00 euroa ja muille 70,00 euroa kappaletta kohden.
  • Toimitamme takuukorjatun laitteen takaisin huoltokaappiin huollettujen hyllylle tai postitamme sen asiakkaalle.

Sarjanumero kertoo valmistusajan

Peltorin oikeassa kuvussa on hopeinen tarra, jossa on mm. laitteen sarjanumero. Sarjanumero ei suinkaan kerro sitä, milloin laite on TOIMITETTU asiakkaalle mutta siitä voi päätellä laitteen iän. Korostettakoon, että takuun voimassaoloaika alkaa laitteen TOIMITUSHETKESTÄ.

Esimerkiksi tässä laitteessa sarjanumero on 1219109267. Kaksi ensimmäistä numeroa (12) kertoo, millä viikolla laite on tehty. Kolmas numero (1) on tarkastusnumero ja 2 seuraavaa (91) kertoo valmistusvuoden käänteisenä eli laite on valmistettu 2019. Seuraavat numerot ovat tehtaan valmissarjan numeroita.