Kärkipihdeillä irroitat headsetin kypärästä helposti.

Radiopuhelinhuoltoomme tulee joskus hedareita, jotka ovat kypärässä kiinni tai niiden kypäräadapterit ovat vaurioituneet. Ilmeisesti headsetin irroittaminen kypärästä koetaan hankalaksi.

Olemme tuottaneet lyhyen videon, jossa näytetään kuinka kärkipihdeillä oikeasta kohdasta puristamalla saat Peltor headsetin helposti irti ainakin 3M kypärästä. Uskomme, että sama yleisohje on sovellettavissa muihinkin kypärä/headset malleihin.

Lisäksi tärkeä tiedote niille, jotka käyttävät Peltor ACK-081 akkujen lataamiseen lataustelakkaa. Jotta Peltorin radiopuhelin ei vaurioituisi, sammuta laitteesta virta ja odota vähintään 15 sekunnin ajan, ennenkuin poistat akun ja laitat sen laturiin. Vanhemmissa Peltoreissa on ohjelmallinen bugi, joka rikkoo ohjelman, mikäli akku poistetaan liian pian sammutuksesta. Vaikka virta olisi katkaistu, jatkaa Peltor ohjelman kirjoittamista n. 10 sekunnin ajan. Uusissa malleissa tuo bugi on korjattu mutta vanhoja on vielä runsaasti käytössä ja siksi kannattaa malttaa ennen akun irroittamista.