Haemme Imatran toimipisteeseen sähkö - automaatioasentajaa

Visi Oy on teollisuudelle palveluita tuottava yritys, jolla on kolme päätoimialaa - teollisuuden ryhmäviestinjärjestelmät, prosessi-, alue- ja kulunvalvontajärjestelmät sekä teollisuusautomaation kunnossapito- ja instrumentointipalvelut. Toimipaikkoja meillä on neljällä paikkakunnalla, jotka ovat Kotka (päätoimipaikka), Imatra, Mikkeli ja Jämsä. Palveluksessamme meillä on kaikkiaan 20 eri osaamisalueiden ammattilaista.

Nyt tarvitsemme Imatran toimipisteeseemme osaavat kädet ja pään.

Tehtävässä menestyäkseen tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan, sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta alalta.

Eduksi katsomme automaatio- ja turvapuolen osaamisen. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä sekä kykenet itsenäiseenkin työskentelyyn.

Lisäksi olisi erinomaisen hyvä jos olisit kiinnostunut/taitaisit tiedonsiirrosta ja tietotekniikasta. Lisäksi kiinnostus videovalvontakameroihin ja niiden tunteminen olisi plussaa.

Jos kiinnostuit ja haluat töihin yritykseen, jossa töitä on nyt ja tulevaisuudessa, laita lyhyt napakka hakemus ja CV osoitteella sampsa.turtiainen@visi.fi