Avoinna olevien työpaikkojen lyhyt tehtäväkuvaus

Tästä voit lukea lyhyet tehtäväkuvaukset avoinna olevista työpaikoistamme.

SÄHKÖ-AUTOMAATIOASENTAJA TURVATEKNIIKKA TIIMIIN

Työaika asentajillamme on arkisin klo 7.00-15.30. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat. Turvalaitetiimin asentajana työtehtäviisi kuuluu prosessi- ja aluevalvontakameroiden asennus- ja käyttöönottotyöt teollisuusasiakkaillemme ensisijaisesti Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Lisäksi työtehtävissä joudutaan yleensä kaapeloimaan ja rakentamaan sähkönsyöttöjä. Nykyiaikaisten IP-kamerajärjestelmien asentamisessa ja käyttöönotossa tarvitaan myös hyvät perustaidot tieto- ja verkkotekniikasta. Sinulle tulee tutuiksi erilaiset kamerajärjestelmät (Bosch, Hikvision, Milestone...) ja laitteiden konfigurointi. Joudut myös tekemään työtä yhdessä asiakkaiden kanssa ja opastamaan heitä käyttämään asennettuja laitteita/järjestelmiä.

Joskus joudut tekemisiin myös viankorjausten kanssa, jossa analyyttinen ja rauhallinen ote on valttia.

Työkuvassa myös asennukset ja joskus pidempiaikaiset projektit myös Kymenlaakson-Etelä-Karjalan ulkopuolella, joten sinulta vaaditaan myös matkustusvalmiutta. Viikonlopuiksi tullaan kuitenkin pääsääntöisesti kotikonnuille.

Työ tapahtuu tavallisesti parityönä ja ulkotöiltäkään ei voida välttyä. Taito käyttää tavallisimpia käsi- ja sähkötyökaluja kuuluu työn luonteeseen.

Työstä maksetaan TES-mukainen palkka + päivärahat ja mahdolliset ylityöt, mikäli niitä työssä tulee. Koska asiakkaamme ovat teollisuuslaitoksia, joudut suorittamaan erilaisia asiakkaiden turva- yms. koulutuksia, päästäksesi asiakkaan tiloihin. Luonnollisesti työturvallisuuskortti, tulityökortti ja ensiapukortti tulee suorittaa (työnantaja kustantaa).

Tulet työssäsi oppimaan jatkuvasti uutta ja olemalla osa työtiimiä, kannat "kortesi kekoon" työmenetelmien kehittämisen suhteen. Tekniikka kehittyy valtavasti ja sinä sen mukana.

HUOLTOASENTAJA VIESTINTÄTIIMISSÄ

Viestintätiimin huoltoasentajana tehtäviisi kuuluu viestintävalineiden huoltotoimet sekä viestintävälineiden ohjelmointi, asennus ja testaus. Toimit kiinteässä yhteistyössä viestintälaitemyynnin kanssa ja vastaat osaltasi niin huolto- kuin ohjelmointityön korkeasta laadusta. Olisi erittäin hyvä jos omaat "luonnollisen" kiinnostuksen radiolaitteisiin ja digitaalisuuteen. Myymämme laitteet edustavat alansa huippunimiä kuten Motorola, Peltor ja Silenta. Laitetarjonta jakaantuu lähinnä elinkeinoelämän VHF- ja UHF-laitteisiin sekä näiden digitaalisiin DMR-protokolliin.

Asennustyöt viestintätekniikassa kattavat ajoneuvo- ja valvomolaiteasennukset sekä tukiasema-asennukset. Näihin liittyen myös kaapelointi, liittimet ja erilaiset antennit tulevat sinulle tutuiksi elleivät ole jo.

Teet työtä yksin ja yhdessä työparisi kanssa. Asennuskeikoilla joudut tekemisiin asiakkaiden kanssa ja on hyvä, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Visillä on kehitetty myös radiopuhelinhuoltoon oma teollisuuden huoltokaappikonsepti ja tulevaisuudessa tulet hoitamaan näiden huoltokaappien logistiikkaa eli hakemaan kaapeilta huollettavat ja viemään huolletut laitteet.