teollisuuden Oktoberfest minimessut Visissä 11.10.2018

Kutsumme sinut Visi Oy:n perinteisille teollisuuden syysmessuille kuluvan viikon torstaina 11.10.2018 klo 10 - 15

Tervetuloa viettämään kanssamme Kotkan toimipisteeseemme (Kyyhkylänkuja 4, Kotka) teollisuuden minimessuja. Esillä runsaasti uusia tuotteita ja ratkaisuja unohtamatta tietenkään maittavaa ruokaa ja hyvää seuraa.

Näytteilleasettajat

Messuilla on mukana kaikkiaan 15 näytteilleasettajaa (tähän mennessä tiedossa olevia). Kaikki ovat teollisuutta palvelevia päämiehiämme tai yhteistyökumppaneitamme. Näytteilleasettajien lista voi vielä syys-lokakuun aikana kasvaa. Uusimmat näytteilleasettajat ovat Flowplus ja Sarlin Oy.

... ja nälkään tai janoon et kuole

Vanhan tavan mukaan tarjolla on runsaasti ruokaa ja juomaa. On makkaraa ja ribsejä, salaattia ja leipää ja monenlaista tykötarvetta. Ruokajuomaksi vettä, maitoa, virvoitusjuomia, ykkös olutta ja viiniä. Lisäksi voit tutustua pienpanimo Takatalo & Tompurin olut tarjontaan.

Pieni pyyntö olisi. Jotta osaamme tälläkin kertaa varata riittävästi ruokaa ja juomaa, olisi mukavaa, jos ilmoittaisit meille tulostasi ja samalla kertoisit, montako teitä tulee meissuillemme. Ilmoittautumispakkoa ei toki ole, mutta siitä olisi meille suuri apu.

teollisuusmessuillamme voit myös maistella Takatalo & Tompurin pienpanimon oluttuotteita
Syysmessujen ruokaherkuista vastaa makkaramestarimme Teijo Mäntylä

Kuva ylhäällä: Maittavasta ruokatarjoilusta vastaa grillimestarimme Teijo Mäntylä.

Kuva vasemmalla: Messuilla voit tutustua pienpanimo Takatalo & Tompurin Kaski-oluisiin.