Visi Oy teollisuuden kenttälaitteet ja anturit

Kenttälaitteiden ja antureiden tarkastukset

Suoritamme teollisuuslaitoksille automaation kenttälaitteiden ja -instrumenttien sekä antureiden tarkastuksia ja huoltoa. Käytössämme on runsas ja monipuolinen valikoima sertifioituja kalibraattoreita.

Meillä on runsaasti kokemusta etenkin:

  • Paine- ja pintalähettimien toiminnan tarkastuksista
  • Kaasuhälyttimien määräaikaistarkastuksista ja huolloista
  • Lämpötila-antureiden tarkastuksista sekä
  • Paineilmavuotojen mittauksista, etsinnästä ja korjaamisesta

Lisäksi olemme tehneet paljon säätöventtiilien ja asennoittimien tarkastuksia ja säätöä. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat luotettavaa ja osaavaa tarkastus- ja huoltopalvelua.

Paine-, lämpötila- yms. kenttä-instrumenttien tarkastukset sertifioiduilla kalibraattoreilla

Käytämme TECAL-kuivalohkouunia, jonka lämpötila-alue kattaa tarkastuslämpötilat n. 20°C…650°C. Uunien englantilaisella valmistajalla on monien vuosien kokemus ko. laitteiden valmistamisesta. Ne ovat kevyitä, nopeasti lämpeneviä, tarkkoja ja niiden pysyvyys on hyvä. Uunien käyttäjiä ovat mm. RAF:n ja Rolls Royce.

Uunin hankinnan myötä voimme tarjota asiakkaille entistä monipuolisempaa termoelementti- ja vastuslämpötila-antureiden tarkistuspalvelua.

Uunin käyttäminen nopeuttaa lämpötila-antureiden eri lämpötiloissa tehtäviä tarkistuksia ja tekee tarkistuksista edullisia asiakkaillemme.

Uuni tarkistutetaan säännöllisesti valmistajan toimesta, jolloin tarkkuus ja toiminta on luotettavaa. Mittalaitteiden luotettavuus varmistetaan kalibroimalla mittalaite säännöllisesti.

Kalibroinneissa käytettävät laitteet ovat jäljitettävissä kansallisiin sekä kansainvälisiin mittanormaaleihin.

Mittalaitteiden säännöllinen kalibrointi ja huollon yhteydessä tapahtuva kunnon seuranta antavat hyvän perustan luotettaville mittauksille.

Suoritamme painemittareiden huollot, tarkistukset ja uudelleen kalibroinnit. Mittauslaitteiden säännöllinen tarkastaminen ja kalibrointi takaavat luotettavat mittaustulokset vanhoillakin laitteilla.

Antureiden ikääntyessä niiden toimintakyky heikkenee ja vikaantumisriskit kasvavat. Paineen mittaus, kuten lämpötilankin, on yksi yleisimpiä prosessimittauksia.

Palvelemme teitä toimipisteissämme tai teidän omissa tiloissanne.

Onko sinulla tarkastettavia kenttälaitteita tai antureita?

Ota yhteyttä Marko Pikkaraiseen joko soittamalla 040-828 4576 tai sähköpostitse marko.pikkarainen(at)visi.fi. Voit myös käyttää sivustomme "Pyydä yhteydenottoa" -painiketta.

Käytössämme ovat seuraavat instrumenttikalibraattorit ja tarkastuslaitteet

Beamex MC5 monitoimikalibraattori, BeamexEXT160 ulkopuolinen painemoduli, Fluxus F601 Ultraäänivirtaus- ja lämpömäärämittari, Tecal425H Lämpötilakalibrointiuuni, Beamex RTS24 PT-100 simulaattori, Ametek Jofra mACal mA-kalibraattori, Beamex PGXH Korkepainepumppu, Fluke 718 100G Painekalibraattori pumpulla, Fluke 700P09 Painemoduli 1500PSIG, Fluke 717 30G Painekalibraatori, Fluke 715 Jännite/mA kalibraattori, Fluke 714 Termoelementtikalibraattori, Fluke 712 Vastusanturi kalibraattori, Emerson Process Management Ltd 375 HART/Fieldbuskalibraattori, Fisher Rosemount System 275 HART Kalibraattori, Beamex MIC7 mA simulaattori, Beamex MIC7 mA simulaattori, Fluke 700 PTP Pneumatiikkapumppu, Fluke 700 LPT Pneumatiikkapumppu, Fluke 717 1G Painekalibraattori, Beamex PGM Pneumatiikkapumppu ja ISOTECH Model 5 Lämpötila kalibrointiuuni